Wat ons inspireert

DUO Ries en TP Salespiration 2014

CONCRETE OMZETGROEI VOOR KLANTEN!

Salespiration is opgericht door Richard Beune en Ton-Peter Spaapen, vanuit het geloof dat inspiratie de bron is van betekenisvolle en duurzame prestaties. De oorsprong van alles dat blijvende verandering teweeg brengt is die drijvende kracht van inspiratie, ambitie en focus.

ONDERSCHEIDEND ZIJN

Boven het maaijveld uitsteken dus en daar trots op kunnen zijn. Bezig zijn met datgene waarvoor je een brandende passie en diepgewortelde overtuiging hebt. Je droom en visie omzetten in concrete actie en met toewijding uitdragen waarom je op die wijze het verschil maakt. 

Deze inspiratie hebben Richard en Ton-Peter in elkaar herkend toen zij in 2007 voor het eerst samenwerkten. Zij hebben ieder 25 ervaring in oprichten, bouwen en besturen van commerciele ondernemingen en zijn uiterest ervaren in het salestrainen, salescoachen en salesmanagen.


OMZETVERBETERAARS

Zij doen sales, alleen sales. De aanvalskant van het bedrijf met focus op groei in resultaat. Omzetverbeteraars dus.  In 2011 hebben Ton-Peter en Richard de commerciele succes strategien en programma 's die zij sinds 1999 afzonderlijk van elkaar hebben toegepast en doorontwikkeld, gebundeld in Salespiration.  Hiermee begeleiden zij en het team van Salespirators, bedrijven in het aanscherpen en overtreffen van hun commerciele ambities. Salespiration creëert doorbraken in omzet en sales prestaties.

Inspireren is de eerste en meest fundementele kernwaarden van Salespiration. Wij geloven hierin. Wij werken met partners, werknemers, leveranciers en klanten die dit ook geloven. Samen maken wij zo duidelijk het verschil voor onze relaties en collega's. 

Succes, plezier en voldoening in resultaten verbeteren voor onze relaties en hun medewerkers. Dat is wat ons inspireert. 

Assessments

Coaching