Ik ben Herma Dekkers

HermaIk ben Herma Dekkers, Salespirator. Aangenaam.

“Ik ben er van overtuigd dat het succes van organisaties in grote mate wordt bepaald door mensen. Zowel in de zorg als in het bedrijfsleven heb ik er mijn ambitie van gemaakt om mensen zo goed mogelijk te faciliteren. Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en voldoening en plezier te halen uit je werk.”

Naam      : Herma Dekkers

Tel           : + 31 (0)53-4364424

Email       : herma@salespiration.com

LinkedIn  : nl.linkedin.com/pub/herma-dekkers/9/56/206 

Wat mij inspireert:  In mijn rol als office manager en assessment coördinator hou ik mij bezig met de algemene planning, administratie, coördinatie en het inplannen en bespreken van assessments met klanten. Assessments zijn de sleutel om de juiste medewerker in de juiste rol te laten functioneren. Dit inspireert mij, omdat het afstemmen van training en coaching op de sterke kanten van mensen het hoogste rendement heeft. 

Ik begeleid al jaren alle Salespiration assessments op het gebied van gedragseigenschappen, (sales)vaardigheden, algemeen leer- en denkvermogen en beroepsinteresses. Mensen helpen inzicht te krijgen in hun vaardigheden en competenties en organisaties adviseren in de meest effectieve en optimale samenstellingen van hun teams, is mij op het lijf geschreven. Ik doe dat met veel enthousiasme en toewijding voor onze klanten en de business coaches van Salespiration.

Mijn achtergrond: Na tien jaar met overgave te hebben gewerkt als medisch secretaresse en coördinator in de zorg, heb ik de overstap gemaakt naar de markt van professionele post HBO opleidingen en trainingen. Grote overeenkomsten zijn hierbij dat ik in beide gevallen me inzet om het beste uit mensen te halen en een bijdrage te leveren aan het "beter worden" van mensen. In de zorg heeft dit betrekking op de gezondheid van mensen waarbij het in trainingen draait om het verbeteren van het potentieel van mensen.

Mijn eerdere Rollen: Medisch secretaresse, opleidingscoördinator, assessment consultant, werving & selectie adviseur, office manager.

 

 

 

Assessments

Coaching