Filosofie

Bij Salespiration zijn medewerkers, klanten en resultaten, verbonden door inspiratie.  In alles wat wij doen en zeggen staat het inspireren en ontwikkelen van mensen en hun prestaties, centraal.  

KERNWAARDEN:   Fundementeel wordt financieel succes bij ondernemingen bepaald door goed uitgevoerde strategien en de afstemming van omzet en kosten, van 'aanval en verdediging'. De programma's van Salespiration brengen inspiratie, ambitie en focus aan in de aanvals strategie van bedrijven. Sales dus.

ZELFREDZAAMHEID:   Sales is namelijk meer nog een kunst, dan een wetenschap. Wij geloven in die 'creatiekracht' van ondernemende en intrensiek gemotiveerde salesteams.  Salespiration zorgt voor de vonk. Onze programma's verankeren de inspiratie, kennis en kunde in systemen, processen en mensen. Zo kunnen de teams en het managment van onze klanten, zelfstandig het vuur brandend- en hoog houden. 

ONTKETEN JE POTENTIEEL:   Wij doen dat door organisaties te begeleiden en verbeteren in alle aspecten van sales. Dus de processen, systemen, strategien en mensen verder ontwikkelen en helpen excelleren. Deze ontwikkel trajecten bestaan uit geselecteerde diensten waar assessments, advies, leiderschap, trainingen en coaching onderdeel van uitmaken. 

Wij verhogen en verbeteren blijvend de omzet. Wij inspireren sales.

Assessments

Coaching