Begeleiden

salespiration modellen ontwikkeling2
De businesscoaches van Salespiration begrijpen hoe beweging wordt gecreëerd in organisaties. Ook hoe dit in de juiste richting wordt gestuurd met de gewenste snelheid. Zij verstaan de visie, de processen, de cultuur en de financiën van de sales organisatie.  Zij voelen aan wat het feitelijke werk is en het belang dat medewerkers aan hun werk geven. 

Het begeleiden van een verbetering wordt gedaan business coach. Interim leiderschap en tijdelijk management brengt een bepaalde energie met zich mee in organisaties. Salespirators hebben snel overzicht van het speelveld van de organisatie en de markt. Door onze brede ervaring en onze visie op leiderschap en sales management kijken we met een frisse blik naar je mensen en processen en handelen vanuit het belang van je medewerkers, klanten en aandeelhouders.

Met ruime ervaring in het midden- en grootbedrijf benaderen wij opdrachten heel praktisch vanuit de doelstellingen en met ondernemersvernuft. Zowel vanuit leiderschap- als management oogpunt wordt de implementatie van het plan gedaan in overeenstemming met de bedrijfswaarden en de visie. Congruentie is wederom doorslaggevend voor het duurzame succes. 


Assessments

Coaching