Disclaimer

DISCLAIMER

DISCLAIMER | Bedankt voor je bezoek op de website van Salespiration. Je interesse in Salespiration wordt zeer op prijs gesteld. Door het bezoeken van deze website, stem je in met deze disclaimer. Indien dit niet zo is verzoeken wij je deze website niet te bezoeken. Neem graag contact op met ons want wij helpen je natuurlijk graag verder.

VALIDITEIT | Met deze disclaimer, vervallen eerdere contracten tussen jou als bezoeker en Salespiration met betrekking tot het gebruik van deze website en al haar inhouden. Deze disclaimer blijft van kracht totdat je bezoek aan onze website is geëindigd.

UPDATES | Periodiek zullen wij deze disclaimer updaten of wijzigen. Check deze dus met regelmaat.

IP RECHTEN | Tenzij uitdrukkelijk en specifiek anders vermeld, valt alle inhoud van deze website onder het IP (intellectuele eigendomsrecht) van Salespiration. Dit omvat alle teksten, beelden, foto’s , audio’s en video’s. Het is toegestaan om de informatie die op deze website staat te DELEN met anderen zolang dit niet voor commercieele doeleinden wordt gedaan, hetzij direct , hetzij indirect, en bronvermelding van Salespiration, is dan een vereiste. 

GOEDE ZORG & BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID | We hebben er alles aan gedaan om de informatie op deze website zo correct en complete mogelijk te doen zijn, maar, zoals met alles op het internet, nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke fouten of onvolledigheid en daaruit vloeiende gevolgen. Wij kunnen niet garanderen dat (onderdelen van) de informatie op deze website te allen tijde publiekelijk ter beschikking zullen worden gesteld en hiervoor nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid.

Alle wettelijke regels voor het gebruik en aanbod van informatie zijn van toepassing op deze website.

Assessments

Coaching